Debrecen hírek

A legjobb fürdőruhát keresed plus size alkathoz?

A legjobb fürdőruhát keresed plus size alkathoz?

A divattal kapcsolatos cikkekben, blogposztokban rengeteget olvashatunk arról, hogy elfogadott, sőt menő a telt alkat. Ám ez sok duci nőt nem vígasztal - főleg nyáron, amikor a strandra szeretnének kimenni és a kirakatokat nézegetik, érzik úgy, nem találják azt, amiben jól éreznék magukat.

Más is ezt gondolná?

 

Számtalan még csak nem is plus size méretű nő kerüli a strandot és az uszodát, mert nem szeret fürdőruhára vetkőzni. Akár elgondolkodhatunk azon is, nincs-e testképzavarunk, ha a gondolat, hogy a nagyközönség nem bírná el a látványunkat, felmerül bennünk.
A pozitív tendenciák ellenére a nem átlagos alkatúak elfogadásán még van mit javítani. A teltek közül sokkal kevesebben tesznek közzé fürdőruhás képeket, hiszen a közhangulat még mindig az, hogy ez magamutogatás - míg egy átlagos testű nőtől ezt inkább elfogadják.
A megoldás - mint sokszor - igazából a fejben van: ha sikerül úgy döntenünk, hogy ugyanúgy, mint a fitnesz edző alkatú lányok, mi is megérdemeljük a vizet, a napsütést, a bulihangulatot, akkor akár a bikinit is bevállalhatjuk. Mindenkinek a saját ízlése, önbizalma, esztétikai érzéke mondja meg, miben szeretne strandolni.

 

A választék szélesebb, mint gondolnánk

 

Ha nem éreznénk kétrészesben magunkat komfortosan, nem kell attól tartanunk, csak a plázák fürdőruha boltjainak kirakatában látható, kihívó darabokból választhatunk. Az online shopokban, ahol nagyobb a választék, könnyedén rátalálhatunk olyan fazonokra, amelyek akár a 46-os méretűeknek is jól állhatnak.
Az alkatunk sem mellékes. A homokóra formával rendelkezők számára a legnagyobb a kínálat, hiszen nekik szinte minden jól áll, csak nagyobb méretben.

 

Még hasleszorítós tankini is van

 

 

Az alma alkatúak döntenek leginkább a plus size méretűek adu ász fürdőruhája, a tankini  mellett. Ez egy kétrészes, hosszított felsőből illetve egy alsóból álló szett. Aki a törzs részén, derékban erős, annak ezt a részt eltakarja, elredőzi a felsőrész, szemben egy egyrészes fürdőruhával, ami ráfeszülne a testre. Ha nem szeretnénk felhívni a figyelmet a hasunkra, hátunkra, akkor válogassunk ezek kozül a fazonok kozül!
A körte és téglalap alkatúak szintén jól teszik, ha egyberészest választanak, leginkább olyat, amelyik szabásban vagy mintában optikai trükkel él, és csökkenti a látványt.
A tankini nemcsak egy top: szinte az összes modell merevítős kosarú melltartórésszel van kiegészítve, így a kellő helyen jól tart. Ha valaki komolyabb domborulatokkal rendelkezik, akkor annak ez mell részen sokkal stabilabb és jobb tartást ad, mint például egy háromszög alakú melltartó fazon.