Debrecen hírek

Mennyibe kerül a szélvédő javítás?

Mennyibe kerül a szélvédő javítás?

Az autón lévő karcolások, legyenek bármilyen picik, igen bosszantóak tudnak lenni. Sőt, ha az ablaküvegen találhatóak, akkor nemcsak bosszantóak, de egyenesen veszélyesek.

Még az egészen pici kőfelverődés miatt keletkező repedések esetén is szükséges a szélvédő javítás, annak érdekében, hogy elkerüljük a nagyobb és jóval költségesebb bajt. Sajnos nem minden esetben lehetséges a korrekció, illetve teljes mértékben sohasem kivitelezhető 100%-os biztonsággal. Jó hír azonban, hogyha a korrigált pontból futna tovább a repedés, akkor a szélvédő javítás költségét levonják a csere árából. A vákuumtechnológiának köszönhetően, a korrigálás igen gyorsan és pontosan kivitelezhető, így nem kell a fél napot rászánni. A fenti honlapon talál néhány képet, amelyek bemutatnak néhány olyan példát, amikor a szélvédő javítás még tökéletesen kivitelezhető és nem szükséges egyből cserélni.

 

Térjünk rá az egyik leggyakrabban felmerülő kérdésre, vagyis mennyi az annyi és mit foglal magában az ár! A szélvédő javítás költsége sok mindentől függ, így a pontos összeg általában csak azután derül ki, hogy egy szakember felmérte a helyzetet. Itt olyan tényezőket szoktak vizsgálni, mint például hány helyen található kőfelverődés, mekkora a keletkezett repedés, illetve mennyire elterjedtek a hajszálrepedések. Ez nemcsak az összeget fogja meghatározni, de azt is, hogy kivitelezhető-e a szélvédő javítás. A különböző szolgáltatók esetén természetesen más és más tételek tartoznak bele az árba. Az autouvegek.hu honlapot üzemeltető vállalkozásnál, minden esetben örök garanciát adnak arra, hogy a szélvédő felülete nem veszíti el az átláthatóságát és nem sárgul be.

 

Ezt pedig azért tehetik meg teljes magabiztossággal, mert a szélvédőt egy speciális, műgyanta alapú anyaggal vonják be, ami teljes mértékben megegyezik az üveg fénytörési mutatójával. Sőt, az előbb említett vállalkozás mellett szól az is, hogy a különleges eseteket, különlegesen kezelik. Mindig adódhat olyan helyzet, amikor a szélvédő helyreállítása azonnal szükséges, legyen az ok akár utazás vagy bármilyen rendhagyó dolog. Ilyenkor mindenképpen érdemes őket telefonon felhívni és nagy valószínűséggel soron kívül fogják tudni fogadni. A fenti honlapon nemcsak a telefonszámot és az e-mail címet fogja megtalálni, de a különböző szolgáltatásokhoz tartozó árakat is, ami természetesen nem foglalja magában a szélvédő javítást, az előbbiekben említett okok miatt. Azonban minden más esetben pontosan ki tudja kalkulálni, hogy mennyibe fog kerülni a procedúra.