Debrecen hírek

Miért jó a beépíthető elektromos kandalló?

Miért jó a beépíthető elektromos kandalló?

Egyre többet lehet olvasni az elektromos kandallókról, főleg így tél közeledtével. Ha Ön is azok közé tartozik, aki már hallott róla, de nem tudja, hogyan működik, akkor ismerkedjen meg vele most!

Az ünnepek közeledtével sokszor jönnek szembe velünk azok a tipikusan amerikai, karácsonyi fotók, amin a hatalmas, feldíszített karácsonyfa alatt sorakoznak az ajándékok, a kanapén üldögél az egész család, mindenki kezében valamilyen forró ital gőzölög, míg a kandallóban már pattog a tűz. A kandalló párkányán lóg a sok karácsonyi zokni, tele mindenféle apró ajándékkal. Igen, giccses, de szívünk mélyén hasonlóan meghitt pillanatokra vágyunk az ünnepek alatt, talán Ön is pont így van ezzel.

 

Melegség az otthonunkban

 

A meghitt hangulatú, meleg otthon titka nem is olyan meglepő. Időt kell adni magunknak, hogy lelassuljunk, legyen egy kis időnk a pihenésre is már az ünnepek előtt. Ne úgy teljen az adventi készülődés, hogy december 24-ére már mindenki hulla fáradt, és csak épp a szomszéd néni papagájával nem vesztünk még össze.

 

A belső ráhangolódás mellett egy kis külső rásegítéssel is tehetünk a meghitt és szó szerint is melegséggel teli otthonért, például egy beépíthető elektromos kandallóval. Ezzel a fűtőelemmel megvalósíthatjuk ezt a titokban vágyott idilli képet, és még csak falakat sem kell bontani vagy kéményt újra bélelni hozzá.

 

Minden mellette szól

 

Kandalló ünnepi díszben

 

Azért jó választás a beépíthető elektromos kandalló otthonunkba, mert amellett, hogy élethű látványt nyújt, a meglévő fűtési rendszer kiegészítéseként is működik abban a helyiségben, ahová felszereljük. Számos olyan típus létezik, amely melegít, ezért leginkább egy hősugárzóhoz hasonlíthatnánk a működését.

 

Beépíthető, ezért belesimul a falba, és elektromos, tehát csak áramforrásra van szükség a működtetéséhez. Mivel nem "igazi" kandalló, hiszen nem lobog benne tűz, ezért nem kell tartani a kipattanó parázstól sem, ezért használata is jóval biztonságosabb az eredeti kandallóhoz képest. A beépíthető elektromos kandallónak síküvege van, a lángeffekt valóban élethű a 3D-s hatásnak köszönhetően. Emellett a legtöbb modellnek már állítható a fényereje, így fényforrásként is megállja a helyét, különleges hangulatot teremthetünk vele, még akkor is, ha épp nem szeretnénk fűteni.

 

Még több előny - igazán jó áron!

 

A modern beépíthető elektromos kandallókhoz az elektromos termosztát is hozzátartozik. További kényelmi funkciókkal is ellátták őket, mint az automatikus kikapcsolás, ami véd a túlmelegedés ellen. Programozható fűtési beállítások, adaptív bekapcsolás szabályzás és felső kifújási pont is jellemző a fali kandallókra. És, ami még vonzóbbá teszi, az a tényleg megfizethető ára! Már 45 000 Ft-tól is választhatunk beépíthető elektromos kandallókat, például a PrimaNet kínálatában!