Debrecen hírek

Nem csak repülőtér

Nem csak repülőtér

Ma már sokan, sokat, sokszor repülünk. A 21. század légi kikötői tartják velünk a lépést: kiegészítő szolgáltatásaikkal legfontosabb igényeinket elégítik ki. Ilyen a reptéri parkolás is.

Az Európai Unióhoz való csatlakozás, illetve a dinamikusan fejlődő légitársaságok új kapukat nyitottak meg előttünk. Már szó sincs arról, hogy kizárólag a családi nyaralás miatt látogatunk ki a reptérre – évek óta a mobilitás, az ingázás a kulcsszó. Sőt, mind gyakrabban maga az életforma. Egyre többen mennek külföldre dolgozni vagy tanulni, és legtöbben sűrűn hazajárnak itthon hagyott szeretteiket meglátogatni. E mellett megjelent egy újabb trend is: 2018-ban senki nem hökken meg, ha a fiatalokhoz éppen hogy az idősek látogatnak ki két- vagy háromhavonta.  A repülés mindennapjaink részévé vált.

 

Új igényekre szabva

 

A repülőterek tehát fontos találkozási pontok: családok, barátok itt látják újra egymást többhetes távollétek után. Milyen kár lenne, ha a viszontlátás örömét cipekedés, a várakozás és a bonyolult hazajutás réme árnyékolná be! A helyszíni parkolóknak köszönhetően azonban szó sincs ilyen kellemetlenségekről.

 

Reptéri várakozás és parkolás

 

A Budapest Airport sok évvel ezelőtt felismerte a változó életmóddal együtt járó igényeket, és cselekedett. A repülőtér közvetlen közelségében, hatalmas területen várja vendégeit az 5 zónás parkoló, amely minden élethelyzethez, minden pénztárcához optimális megoldást kínál.

 

Szeretteink érkezésekor akár egyből a terminál épület mellett leparkolhatjuk autónkat, hogy a csomagokkal néhány méternél többet ne kelljen bajlódni. Két lehetőség közül választhatunk. Dönthetünk a 123 helyes Prémium Parkoló mellet, mely a terminál előtt, az érkezési és indulási szinteken található, kifejezetten a be- és kiszállás kiszolgálására hivatott. Választhatjuk az ugyanígy, kiemelt helyekkel bíró Terminál Parkolót, ha öt percnél tovább tervezünk autónkkal leparkolni. A zóna csupán 175 méter távolságra található a termináltól, és 746 parkolóhellyel rendelkezik.

 

Néhány kattintással elérhető

 

A bud.hu honlapon minden információ kényelmesen elérhető. Tájékozódhatunk a zónákról, átböngészhetjük a parkoló térképét, és az online kalkulátor segítségével mindössze pár perc alatt kiszámolhatjuk parkolásunk árát. Érdemes megnézni az aktuális ajánlatokat, kedvezményeket is – jó eséllyel egy oda-vissza taxi díjánál jóval kedvezőbb ajánlatot kapunk.

 

A honlapon lehetőségünk van lefoglalni parkolóhelyünket, így behajtáskor nem érhet minket kellemetlen meglepetés. A foglalás könnyen, gyorsan, akár a repülőtérre való kiutazás alatt megejthető, így időt is spórolhatunk. Tanulás külföldön, külföldi munka, utazás? A Budapest Airport parkolói minden helyzetre a legjobb megoldást nyújtják!