Debrecen hírek

Reptéri parkolás Debrecenből érkezők számára

Reptéri parkolás Debrecenből érkezők számára

Reptéri parkolás és külföldi utak iránt érdeklődik? Kelet-Magyarország legnagyobb városa kétségkívül számos látnivalóval és kihagyhatatlan programajánlattal várja az érdeklődőket, de valljuk be, néha bizony idegen tájakra és kultúrák megismerésére vágyunk. Nem véletlen döntenek egyre többen a külföldi utak mellett, akár csak egy hosszú hétvége erejéig is.

A kedvezményes árú repülőjegy beszerzése, a szállásfoglalás legalább olyan fontos részei az út megtervezésének, mint a repülőtér megközelítése. Fontos, hogy jól számoljuk ki az időnket, ha ilyen távolságról utazunk Budapestre, különben előfordulhat, hogy a check-in teendőinek elintézéséhez túl későn érkezünk.

 

Tömegközlekedés vagy saját autó?

A Budapest Airport megközelítésére két lehetőségünk akad, ez pedig nem más, mint a tömegközlekedés, vagy a saját autó. A Debrecen-Budapest távolságot ismerve a taxival történő közlekedés lehetőségét figyelmen kívül hagyhatjuk annak rendkívül magas költségei miatt, és az sem biztos, hogy éppen a számunkra megfelelő időpontban találunk majd kisbusszal utaztatást bonyolító szolgáltatót.

 

A legjobb tehát, ha az autóval történő utazásra esik választásunk. Ugyanakkor ott a kérdés, hogy hol érdemes hagyni azt a külföldi tartózkodás idejére. Válasszuk valamelyik parkolóházat a belvárosban, és közelítsük meg tömegközlekedéssel a repteret? Esetleg valamelyik olcsó, ám távoli parkolóra essen választásunk? Ha a kényelem és az elérhető árak is fontosak, akkor reptéri parkolás esetén a Budapest Airport saját parkolói javasoltak.

 

Akár kisbusszal is lehet kedvező az utazás

Utazás háztól egészen a terminál bejáratáig

Sokan vannak, akiket ismerős, rokon fuvaroz vidékről a reptérre. Ilyenkor általában szempont szokott lenni a Terminál bejáratához minél közelebbi parkolóhely választása. Ha nem cipekedne egyetlen métert sem a csomagokkal, akkor a Prémium Parkoló kínálta lehetőségeket javasolják a szakemberek.

 

Ez öt perces tartózkodás idejéig ingyenesen vehető igénybe, ám ha akár több órán keresztül szeretne itt parkolni, akkor ugrásszerűen növekvő költségekkel kell számolnia. Ez tehát kifejezetten a rövid tartózkodás idejére ideális.

 

Kedvező árak akár kisbusszal is

Hasonlóképp ingyenességet biztosít öt perces intervallumon belül a Terminál Parkoló, ám ez már hosszabb távon is kedvezőbb árakkal áll rendelkezésre.

 

Akár néhány napos utazások idejére is ajánlott, ráadásul, ha egyterűvel, vagy kisbusszal érkezik, azt is kényelmesen elhelyezheti a parkoló XXL-es méretű parkolóhelyein. Reptéri parkolás kapcsán a bud.hu szakemberei kifejezetten a kényelem és a kedvező árfekvés kettőse iránt érdeklődőknek javasolják a Terminál Parkolót.

 

Olcsó parkolók nyaralás idejére

Sokan vannak, akik nem szívesen kérik meg rokonaikat a kétszer oda-vissza megtett Debrecen-Budapest útra, és inkább hagynák gépjárművüket a reptér parkolójában. Amennyiben hosszabb nyaralásról, vagy egyéb célú külföldön tartózkodásról van szó, úgy a hosszú távra ideális Holiday Plus és Holiday Parkolók használata javasolt.

A napidíjakkal rendelkezésre álló reptéri parkolás a bud.hu szerint is a legjobb választásnak bizonyul, hiszen a néhány perces séta a terminálig nem megterhelő, viszont cserébe valóban nagyon korrekt áron tudhatják az utasok biztonságban autójukat, akár több hétre is.

 

Online foglalás, jelentős kedvezmények

A reptéri parkolás gyorsasága és még inkább tervezhetővé tétele érdekében javasolt az online foglalás debreceni utasok számára is. Az pedig csak egy további érv emellett, hogy ha előre foglal, úgy kedvezményes áron veheti igénybe a parkolóhelyet. Tervezzen előre, és tegye utazását még gördülékenyebbé, és persze olcsóbbá!