Debrecen hírek

Spóroljunk a parkolással, irány a reptér!

Spóroljunk a parkolással, irány a reptér!

Egy tökéletes világban nem számítana sem idő, sem pénz a családi nyaralás szervezésénél, ám amíg szigorú a költségvetésünk, minden forint érték. Spórolni szerencsére a budapesti reptér is segít!

Sokunknak fontos minden gazdaságos megoldás, főleg, ha utazásról, vakációról van szó. A kiadások egy pillanat alatt megszaladnak, ha nem vagyunk elég körültekintők. Talán a legnehezebb mégis azt megoldani, hogy a sok intézés, tervezés mellett a kedvezőbb lehetőségek megtalálására is tudjunk időt fordítani. Léteznek pedig olyan alternatívák, amik nem csak nyugodtabbá, de egyben olcsóbbá is teszik a nyári pihenést: ilyen például, ha tömegközlekedés és mindenféle transzfer helyett saját autónkkal megyünk a reptérre, majd a járgányt a terminál melletti, teljesen biztonságos, őrzött parkolók egyikében hagyjuk.

 

Már régóta nem drága

 

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren igenis van pénztárcabarát parkolás, akár közép-, akár hosszabb távra tervezzük elhagyni az országot. Régi, alaptalan városi legenda csupán, hogy a reptér őrült árait csak a legkiváltságosabbak engedhetik meg maguknak. A hét különböző zóna biztosította feltételek teljesen versenyképesek, és akkor még nem is említettük a sokak számára frusztráló reptéri kijutás problémáitól való megszabadulást...

 

Az egyes zónák növekvő távolságra helyezkednek el a termináltól, illetve más-más extra, gyakran ingyenes szolgáltatások tartoznak hozzájuk. A Prémium Parkolóból például szinte egyből a check-in pulthoz léphetünk, az indulás és érkezés gyakorlatilag egy-egy percre csökken, míg mondjuk a hosszú távú parkolók a többhetes vakációkor nyújtanak verhetetlen feltételeket. Egy azonban minden kategóriában azonos: az egész terület kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett, így autónkért egyetlen percet sem kell aggódnunk távollétünkben.

 

Holiday Parkoló és Holiday Parkoló Lite

 

A Budapest Airport e két zónája tökéletes választás, ha olcsóbban szeretnénk parkolni, és nem zavar minket egy kis séta a terminálig. A teljes biztonság garantált, maximálisan kiélvezhetjük a reptéri parkolás minden előnyét – ám kedvezőbb áron. A könnyed, 10-12 perces séta nem okoz különösebb megerőltetést, ráadásul az időjárástól sem kell tartanunk, mivel a fedett járda megóv az esőtől, széltől.

 

 

 

A Holiday Parkoló, és a „nagytestvérénél” a termináltól alig 200 méterrel távolabb fekvő Holiday Parkoló Lite-ot azoknak ajánljuk, akik hosszabb időre utaznak el, szeretnék autójukat biztonságban tudni, de nem kívánják a nyaralásra szánt keretet túllépni.

 

A Holiday Pakoló Lite árai annyira gazdaságosak, hogy egy kéthetes nyaralás esetén fizetendő parkolódíj jelentősen olcsóbb az oda-vissza taxi vagy más magántranszfer áránál. Ráadásul a Budapest Airporton parkolva saját autónk kényelmét és nyugalmát élvezhetve juthatunk ki a reptérre, majd visszatértünkkor otthonunkba. Nincs várakozás, nincs kellemetlenség, mindent kedvünk szerint alakíthatunk. Mi ez, ha nem luxus?