Debrecen hírek

Százezer érdeklődőt várnak a Campus Fesztiválra

Százezer érdeklődőt várnak a Campus Fesztiválra

Július 18. és 22. között rendezik meg a debreceni Nagyerdőben a Campus Fesztivált, melyre több mint százezer látogatót várnak.

A nagyerdei víztoronyban rendezett sajtótájékoztatón Papp László polgármester azt mondta, a Campus fesztivál az elmúlt évtizedben "városstratégiai elemmé nőtte ki magát". A virágkarnevál mellett immár a Campus is nagymértékben hozzájárul Debrecen nemzetközi ismertségéhez. Mint kiemelte, a jelenleg is zajló nagyerdei fejlesztések is hozzájárulnak ahhoz, hogy a fesztiválozókat még komfortosabb szolgáltatásokkal várják a Nagyerdei Stadionba és környékére. 

 

Több mint százezer látogatót várnak az idei Campus Fesztiválra

Több mint százezer látogatót várnak az idei Campus Fesztiválra

 

Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja elmondta: az Egyetem tér elnevezésű fesztiválhelyszín több mint ezer négyzetméteren várja a fesztiválozókat már a nulladik naptól. A tíz zenei színpadon és a többi helyszínen összesen 250 zenei program és hasonló nagyságrendű más program - színház, mozi, irodalmi beszélgetés, gyerek- és családi program - várja a fesztiválozókat. A fesztivál helyszínét némileg kibővítették az Ady Endre sétány felé, és oda helyezték át a fesztivál főbejáratát is.

MTI/T.D.