Divat

Az univerzális dekorációs elem: gyertyatartót mindenhova!

Az univerzális dekorációs elem: gyertyatartót mindenhova!

Azon tűnődsz, hogy hogyan dobhatnád fel lakásodat egyszerűen, kis beruházással és mégis nagyon kreatívan? És a letisztult, dekoratív gyertyatartókra gondoltál már?

 

Egy lakás berendezése, csinosítgatása egy soha véget nem érő, viszont annál kellemesebb feladat. Az anyagok, a színek és a stílusok találkozása az, ami megteremti otthonunk alaphangulatát, ám a kulcs a részletekben rejlik! 

 

Egyedi képek a falon, egy süppedős, kényelmes kanapé, melyen munka után összebújunk kedvesünkkel egy jó pohár bor mellett, vagy egy hangulatos, puha, „kuckózós” olvasósarok. A sok kis apró kiegészítő, bájos, kedves dekorációs tárgy, vagy épp modern és futurisztikus elem mind-mind együtt alakítják ki lakásunk végső hangulatát, az összképet, mígnem az valóban ízig-vérig olyan lesz, mint amilyennek mi szeretnénk: a mi otthonunk.

 

Nem kell tehát nagy dolgokra gondolnunk, ha azon törjük fejünket a frissen berendezett lakásban, hogy hogyan tegyük azt otthonossá, komfortossá. 

 

Az univerzális dekorációs elem: gyertyatartó, a lakás éke!

 

Az egyik legkézenfekvőbb dekorációs tárgy, ami minden lakásban méltó otthonra talál az a mécsestartó. Elérhető ezer meg egy stílusban, színben, formában, így a boltok, webshopok széles kínálatában nem okoz nagy fejtörést megtalálni azt, ami a mi lakásunkhoz is tökéletesen passzol.

 

Megterített asztal mécsestartóval és pezsőspoharakkal

 

 

A hagyományos, asztalon elhelyezős vintage gyertyatartókon kívül számos romantikus, modern, futurisztikus megoldással találkozhatunk. Egyre elterjedtebbek például a fali mécsestartók, de előszeretettel helyezik őket egy kis tálkában vízbe is, így egészen egyedi hangulatot teremtenek maguk körül. A klasszikus stílus kedvelői választhatnak például gyönyörű, üvegből készült, talpas gyertyatartót, mely kellemes látvánnyal fogadja a vendégeket például az előszobában elhelyezve. Amennyiben valami különlegesebbre vágyunk, letehetjük voksunkat az impozáns, arany színben pompázó, kalitkához hasonló gyertyatartó mellett – egészen különleges hangulatot ad például a hálószoba komódjára, vagy az éjjeliszekrényre helyezve.

 

Mécses télen, mécses nyáron

 

A mécsesek és gyertyák minden évszakban bearanyozhatják napjainkat. Nyári vacsorák gyertyafénynél? Igen! Téli romantika a pislákoló, meleget adó gyertyák mellett? Hát persze, hogy igen! Nincs olyan hónap az év során, amikor ne lenne létjogosultsága e bájos és kedves kiegészítőnek.