Divat

Itt vagyunk a nyár közepén - ismered a legújabb trendeket?

Itt vagyunk a nyár közepén - ismered a legújabb trendeket?

A divat állandóan változik, és mi minden évben a legfrissebb érdekességekre csapunk le - mindenki számára van olyan az aktuális kínálatban, ami kihagyhatatlan.

Szerencsére vannak visszatérő elemek is minden évben, így van, amit ismerősként üdvözölhetünk idén nyáron. De a tervezők teljesen új dolgokkal is előrukkoltak.

Hogy igazán képben legyél, tíz irányvonalat, ruhadarabot vagy kiegészítőt is összeválogattunk, amit idén érdemes kipróbálni.

 

Batikolt minták

 

Már egy ideje benne vagyunk az újabb ‘hippi revival’-ban, azaz a hippi életstílus visszaérésében. Az egyik legnyáriasabb és legvidámabb része ennek a batikolt ruhák reneszánsza. 

Gyönyörű szivárványszínű darabokat szerezhetünk be, de mi is könnyedén batikolhatunk otthon. 2019 nyarán a tervezők minden pszichedelikus mintát imádnak!

 

Virágok - még mindig

 

A virágos ruhák már évek óta velünk vannak, és még mindig felvehetjük a tavalyi hosszú kedvencünket. De minden, ami kismintás és nőies, menő idén.

 

Fehér csipke

 

A tavalyi nyár nagy befutója volt, de új variációkban mindenhol feltűnik még mindig. Mivel egy örök klasszikusról van szó, ami szinte mindenkinek jól áll, érdemes beszerezni egy csipke blúzt vagy ujjatlant, de akár szoknyát is választhatunk. 

 

Hosszú és bő farmerszoknya

 

Kicsit western stílusú, kicsit olyan, mintha most jöttünk volna az Ördögkatlan fesztiválról, de most nagyon menő. Az elöl gombos szoknyák farmerből és más anyagból, nagyvonalúan szabott anyaggal a 2019-es nyár kedvencei.

 

Culotte nadrág

 

Eddig még csak a szoknyákat és ruhákat említettük, de nem akar mindenki szoknyában járni. Ha meggyőződéses nadrágviselők vagyunk, a lezser, háromnegyedes culotte fazont választhatjuk idén. A legklasszikusabb feketében, de nyárra például hosszában csíkos variációban is felvehetjük. 

 

Kosártáska

 

Még mindig nagyon trendi, sokoldalú és nőies darab. Strandra ugyanúgy hordható ebből a típusból a megfelelő változat, mint elegáns eseményre: csak éppen az egyik tengerifűből, a másik lakk anyagból. 

 

Nyári kosártáska

 

Térden felül érő biciklisnadrág

 

Hiányoltad a ‘90-es évek elejének erőteljes trendjeit? A rövid fazonú biciklinadrág újra itt van, és színes, széles vállú blézerrel is hordható idén. Ez egy igen karakteres szett, az bizonyos! Hihetetlen, de igaz: a biciklisnadrágot a modellek a kifutón tűsarkúval is felvették.

 

Rojtok

 

Idén is tobzódunk a rojtokban. Nyugodtan vedd fel a tavalyi hosszú átlapolós szoknyád ezzel a motívummal. Még a kirojtozott szélű szalmakalap is elfér egy városi szettben. 

 

Mintakeverés

 

Bármilyen minta hordható bármivel, nyugodtan csomózz a derekadra egy párducbőr szoknyát, míg felette egy kékfestős pólót viselsz. 

 

A legnyáribb színek

 

A színek közül a Cosmopolitan magazin trend összeállításában idén nyárra a levendulát és a neon zöldet emelte ki. Az egyik lágy és kellemes, a másik feltűnő és vad: kedvünk szerint választhatunk. Ne hagyjuk még ki a szezonról szólva a sárgát is. Bármilyen erőteljes sárgát felvehetünk idén - egy biztos, ez egy igazi nyári árnyalat!