Divat

Szépségipari tanfolyamok - trendek, amik a hivatásodat jelentik

Szépségipari tanfolyamok - trendek, amik a hivatásodat jelentik

Ambíciózus kozmetikusok gyakran kérdezgetik, hogy mi a titka az elégedett ügyfélkörnek, a jó hírnek, a megtérülő befektetésnek. Az egyik nagy titkot eláruljuk – ami valójában nem is titok: felkészültnek maradni a tudás és a technológia, a szépségipari gépek területén. Elhivatottaktól megszerezni az alapos tudást és látásmódot.

A technológia fejlődésének egyik legkézzelfoghatóbb területe a mindennapokban a szépségipar. Tudják ezt jól a kozmetikusok és bőrgyógyászok, ezért keresik sokan azokat az oktatási helyszíneket, ahol megismerhetik a legújabb trendeket és legnépszerűbb szépségipari tanfolyamokat.

 

Kérdés, kik szeretnének igazán a legjobb elektrokozmetikusok lenni. Ha már kozmetikus vagy és imádod a szakmádat, de szívesen fejlődnél még szakmailag, érdemes utánanézned, milyen képzéseket indítanak a szakma minősített szakoktatói, amivel felkészíthetnek arra, hogy 2020-ban a legjobb elektrokozmetikusok között legyél. Teljes körű, átfogó elektrokozmetikai tudást biztosítanak azok számára, akik szeretnének naprakészek lenni.

 

Tartós megoldást ajánlunk

 

Milyen képzések lesznek népszerűek?

 

A legújabb technológiai fejlesztések mindig igyekeznek kiszolgálni a felmerülő problémák megoldására vonatkozó igényeket. A szépségipar az emberek ápolt külső megjelenésre és a kreativitásuk kifejezésére irányuló vágyát igyekszik kielégíteni. 

  • Az ügyfelek szeretnének megválni a már megunt tetoválásuktól, vagy helyet kialakítani egy következőnek, vagy egyszerűen a körömgombájuktól szabadulnának. 

  • A hajszálérkezelés oktatáson azokat a fogásokat sajátíthatjuk el, amikkel megszüntethetjük a Rosacea, seprűvéna vagy teleangiektázia tüneteit. 

  • Bőrfeszesítést, zsírbontást érhetünk el, ha elsajátítjuk a HIFU technológia alkalmazását. 

  • A legalapvetőbb megoldásra váró probléma, amivel a legtöbben megkeresik a kozmetikust, a szőrtelenítés. Épp ezért az IPL-SHR, Dióda lézer technológia kezelésének elsajátításával gyakorlatilag megteremthetjük a stabil biztos ügyfélkör kiépítését.

  • Másik klasszikus vágya a hölgyeknek az arcuk megfiatalítása, amit egy Dermapen, tűs mezoterápiás kezelés megismerésével elégíthetünk ki.

  • Mindezen kezelések alapját képezik az általános kozmetikai ismeretek, amik magukban foglalják az árképzést, az új szolgáltatások bevezetésének módszertanát, és minden felmerülő kérdéskört.

 

Mit kapunk a pénzünkért?

Az képzések gyakorlati és elméleti ismeretanyagot is tartalmaznak. A minősített szakoktatóknál végzett kurzusok hivatalos oklevelet állítanak ki az elsajátított tudásról, hiszen államilag elismert tanfolyamon veszünk ilyenkor részt, ami a felnőttoktatás része. A képzéseken kapunk kezelési naplót és oktatási segédanyagot, sőt, szükséges modellekről maga az intézmény gondoskodik. Kozmetikai gép vásárlása esetén jellemzően ingyenesen biztosítják számunkra a géphez kapcsolódó oktatást.