Ezek a lakások várnak a CSOK -sokra Debrecenben

A CSOK segítségével ma már Debrecenben is számtalan új építésű ingatlan várja a családokat. Óriási kínálat közül lehet kiválasztani az ideális családi otthont. Többféle alapterület és kivitelezés várja az érdeklődőket. Itt szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő új otthont.

A kínálatban szerepelnek minimalista lakások, kertkapcsolatos otthonok, ikerházak, társasházi lakások, lakóparki lakások. A helyszín is változó, hiszen a Kölcsey központnál, a városközpontban, Pallagon, a Csapókertben, de még a belvárosban is számtalan elérhető és még eladatlan otthon található.

 

A gyermekek számát alapul véve a CSOK segítségével most nagyon gyorsan új építésű ingatlant vásárolhat. 40 négyzetmétertől akár a 160 négyzetméterig lehet az ingatlanlistából szemezgetni. Érdemes az otthonteremtési támogatást maximálisan kiaknázni, hiszen a gyermekekre mindig egyszer lehet ezt igényelni. Most akár 10 millió Ft támogatást is ad az állam a hitelintézetek közreműködésével.

 

Az értékesítők segítségével pillanatok alatt áttekintheti azokat a lehetőségeket, amelyek teljesen az Ön igényeihez igazodnak. A belvárosban elhelyezkedő 22 lakásos társasház lakásai közül mindegyik megfelel az otthontámogatási rendszer feltételeinek. A négy emeletes ház lakásai nyitott közlekedőn keresztül közelíthetőek meg és egy 8 személyes felvonó is segíti az ott lakókat a könnyed közlekedésben. A lakásokhoz parkoló vásárolható. Az épület fűtési rendszere és víz ellátása a leggazdaságosabb módon került kivitelezésre. A házban található távfűtés a belváros levegőjét is kíméli a káros anyagoktól.

 

A Kölcsey Központ közelében épülő lakások igazi kuriózumok azoknak, akik szeretnek mindent gyalogosan pár perc alatt elérni. Közelben a villamos, a Pláza, a Fórum bevásároló központ. A négyszintes épületben igen kedvező tájolású lakások kerültek kialakításra. A negyedik szinten Penthouse lakások épülnek, amelyek igen magas színvonalat képviselnek. A lakásokhoz tartozó terasz a természet közelségét és szabadságot nyújtják az ott élőknek.

 

\"\"

 

Említésre méltó az Agrártudományi Egyetem közelében megtalálható kertkapcsolatos lakáskínálat. A modern és fiatalos, parkosított környezet fiatal házasok számára ideális. A 12 darab 4 lakást magába rejtő épületegyüttes minden emeleti lakásához erkély, a földszinti lakásokhoz pedig terasz tartozik. A szobák parkettásak, a közlekedő, a konyha és a mellékhelyiségek kerámia járólapot kapnak. A 2 szobás lakások 15 millió forinttól vásárolhatóak meg.

 

\"\"

 

Debrecen kertvárosi környezetében számos minimalista stílusban épült lakás hívogatja az otthont keresőket. A lakások dupla garázzsal és természetesen kertkapcsolattal rendelkeznek, amely igen fontos lehet a kisgyermekes családoknak. A lakások 120 négyzetméter körüliek, így a több gyermekes családoknak kifejezetten kellemes otthont nyújthat számtalan egyéb luxust biztosító paramétereivel – írja az ujlakasdebrecen.hu

 

Nincsen már más teendője, mint felkeresni az értékesítő kollégákat, akik szívesen adnak teljes körű tájékoztatást a teljes lakás vagy ház kínálatról Debrecen területén. Az ingatlanszakértők ott lesznek az ingatlan kiválasztásakor, és a teljes adás-vételi procedúra során hasznos tanácsokkal látják el. Segítenek az ingatlan tulajdonlapjának ügyintézésében, az átírásban és minden olyan fontosabb lépésben, amely közelebb viszi Önt és családját az új otthonuk felé. Most mindennél könnyebb az új lakás iránti vágy kielégítése, hiszen a CSOK segít ebben. Érdemes addig kihasználni a lehetőséget, amíg az állam felkínálja ezt a lehetőséget. Nem feltétlenül szükséges használt lakást vásárolni, hiszen itt van a lehetőség, hogy egész családjának örömet okozzon, egy teljesen új ingatlan megvásárlásával. Legyen ez akár egy társasházi lakás, akár egy sorházi lakás. Érdemes a hihetetlen lakáskínálatot minél előbb áttekinteni, hiszen a nagyobb kínálat sokkal nagyobb válogatási lehetőséget is feltételez.