A debreceni Campus Fesztivál várhatóan idén is nézőcsúcsot fog dönteni

Közeledik Kelet-Magyarország legnagyobb nyári bulija. Az idei Campus Fesztivál alatt több mint négyszáz programból válogathatnak a fesztiválozók, nagyszabású külföldi produkciókat, a hazai zenei és kulturális élet legfontosabb szereplőit láthatjuk Debrecenben.


A fesztivál idén is a Nagyerdei Stadion parkjában, illetve a megújult Víztorony környezetében várja a látogatókat. Tavaly hetvenezren kapcsolódtak ki négy nap alatt a Nagyerdőben kialakított „ideiglenes városban”, amely hazánkban messze a legkorszerűbb körülményeket biztosítja egy nyári többnapos zenei kikapcsolódáshoz. A különleges helyszínen – amely a belvárosból akár gyalog is, de villamossal tényleg néhány perc alatt elérhető – idén is sokszínű programkavalkád teszi teljessé az élményt. A Campus Fesztivál várhatóan idén is nézőcsúcsot fog dönteni, amire a DKV ebben az évben is felkészül. Tavaly a fesztivál ideje alatt éjszaka villamosokat indított a társaság, a növekvő igényeknek megfelelően viszont ebben az évben autóbuszok viszik haza a fesztiválozókat.

 

 

Campus Fesztivál @ Debrecen - Nagyerdő

 
A magyar zenekarok száma a végtelenhez közelít majd a négy nap alatt, új lemezét hazai pályán mutatja be majd a Tankcsapda, visszatér két év után a nagyszínpadra Ákos, de számos közkedvelt előadót láthatunk majd Rúzsa Magdolnától a Quimbyn és a Kowalsky meg a Vegán keresztül a Vad Fruttikig a nagyobb színpadokon.  A fesztivál a zenén túl is rengeteg attrakciót tartogat: minden korábbinál változatsabb gasztronómia, romantikus éjjeli nagyerdei mozizás, irodalmi programok „az olvasás trendi” jegyében, különleges fényjáték a Víztorony épületén, mutatványosok és utcaszínházi produkciók, egyetemi érdekességek az Egyetem téren, tudományos élményudvar az Agóra jóvoltából, kézműves helyszín, civil udvar, sportolási lehetőség és rengeteg egyéb napközbeni és esti aktivitás lesz.

 

-kt-