Az artrózis valóban hatékony kezelése

Már biztosan találkozott megannyi olyan csodaszerrel, amely gyors és hatásos megoldást kínál a fájdalomra és mindezt ráadásul igen olcsón.

Még a normál esetben szkeptikus emberek is elgyengülnek és hajlandóak szinte mindenben hinni, ha fájdalommal küzdenek. Ezzel semmi probléma nincs is, hiszen az artrózis, vagyis porckopás okozta fájdalom folyamatos jelenléte nagyban csökkenti az életminőséget, viszont még ilyenkor sem szabad elveszteni a fejünket és mindent megvásárolni. Ha meg szeretné kímélni magát súlyos ezrek és tízezrek kidobásától, akkor hallgasson a szakértőkre. Az artoflex.hu kutatói és orvosai összeszedték azokat a hatóanyagokat, amelyek egészen biztosan segítenek és egyedülálló módon azokat is, amelyek nem sokat, mégis rengeteg helyen reklámozzák ennek az ellenkezőjét.

 

Fontos leszögezni, hogy az utóbbi kategóriába tartozó összetevőket promótáló gyártók sem hazudnak, csupán túloznak egy kicsit. Ez a kis túlzás viszont pont elég ahhoz, hogy az artózissal semmi ne történjen és a reményekkel teli páciens egy újabbat csalódjon. Az Artoflex Plus termékek gyártója és forgalmazója fontosnak tartja a vásárlók teljes körű informálását, így egészen biztosan olyan étrendkiegészítőre költenek, amelyben aztán nem kell csalódniuk. Első körben érdemes megnézni, hogy melyek azok a hatóanyagok, amelyek biztosan nem jók az artózis kezelésére. Nagyon népszerű a glükozamin vagy más néven kondritin szulfát. Nem is olyan rég, még minden készítménybe belerakták, majd egy pár éve kiderült, hogy ennek az összetevőnek semmilyen szerepe nincsen a porcok és ízületek erősítésében.

 

Ennek ellenére sajnos még mindig van jó pár olyan készítmény a piacon, amely ezt az összetevőt reklámozza. Egy másik, igen gyakori szer MSM néven ismeretes és a metil-szulfonil-metán rövidítése. Ez már jó úton járna akkor, ha nem csak elfedné a tüneteket, de sajnálatos módon ennél többre nem képes. Ideig óráig tünetmentesség lesz tapasztalható, de a valódi problémát nem fogja megszüntetni. A soron következő a hialuron sav, amelyről még mindig állítják, hogy képes csökkenteni az artózis okozta ízületi fájdalmakat. Nos, az igazság az, hogy a fájdalmat valóban csökkenti, esetenként meg is szünteti, viszont ezt úgy éri el, hogy besűríti a folyadékot amely a procok körül található és ez csupán csak ideiglenes megoldás, nem gyógyítás. Az utolsó hatóanyag a kollagén.

 

Itt tudni kell, hogy a kollagénnek 5 típusa létezik és mindegyik jó valamire. Valamelyik a bőr, a haj és köröm szépségét teszi teljessé, van amelyik az erősebb szemekért küzd, de csak egy van, amely az artózist is kezeli. Ez pedig az Artoflex Plus által is nagy mennyiségben tartalmazó II-es típusú kollagén. Ámde, ha tartalmazza is az adott készítmény ezt az összetevőt, akkor sem mindegy, hogy mennyit. Az artoflex.hu szakértői bejegyzéséből kiderül, hogy az ízületek regenerálódásához legalább 15 grammot kell tartalmaznia. Ez pedig, ha jobban belegondolunk egyáltalán nem kevés, így mindenképpen ajánlatos betartani az Artoflex Plus alkalmazási javaslatát.