Egyre több állványt fogunk látni

Valószínűleg már mindenkinek feltűnt, hogy egyre több építkezést és felújítást látunk országszerte. Ezt a pozitív változást a különböző állami támogatásoknak, kedvezményes hiteleknek és az adójóváírásoknak vagy visszatérítéseknek köszönhetjük.

Az utcák megteltek építőipari állványokkal és a területeket betöltik az építőipari munkások zajai. Szerencsére már nem csak a fővárosban és a nagyobb városokban jellemző ez a látkép, hanem a kisebb települések és falvak is kezdenek modernizálódni és fejlődni. Egyre több projekt épül országszerte cégek és magánszemélyek számára egyaránt. Még egyesek saját családi házat építenek, addig mások a frissen vásárolt használt- vagy meglévő ingatlanukat újítják fel. A korszerűsítés pedig a legtöbbször hosszú távú befektetés is egyben, mivel a rezsiköltségek ilyenkor drasztikusan lecsökkennek.

 

Így változott 2019-ben a CSOK

 

Az egyik oka annak, hogy ennyi felújítás és építkezés zajlik, az az utóbbi években bevezetett Családi Otthonteremtési Kedvezmény, vagyis a CSOK széles körben való elterjedése. A program népszerűsége a mai napig töretlen, hiszen óriási segítséget nyújt az 1, 2, 3 vagy több gyerekes szülőknek, a fiatal, első házasoknak és az ingatlannal már rendelkezők számára is. A felújításra, építkezésre és új ingatlan vásárlásra is felhasználható összegek gyerekszámfüggőek és egy részük vissza nem térítendő támogatás, másik részük nagy összegű, fix kamatozású államilag támogatott hitel. A 2019-es változás pedig már a 2 gyerekesek számára is elhozta a 10 milliós, 3%-os kamatozású hitel lehetőségét új ingatlan vásárlására és a 3 vagy több gyerekesek esetén ez az összeg idéntől már 15 millióra nőtt.

 

Megéri másodkézből állványt vásárolni!

 

Az építőipari gépek, járművek, eszközök és felszerelések igen költségesek még az építőipari cégek számára is. Azonban ma már másodkézből is vásárolhatunk használt munkaeszközöket. Így a mascus.hu weboldalon, már az interneten keresztül is beszerezhetünk használt kotrókat, rakodókat, darukat, emelőket és állványokat is. Minden megtalálható ami az útépítéshez, ingatlan építéshez, lakásfelújításhoz és korszerűsítéshez szükséges lehet. A nemzetközi portálon nemzetközi szinten több, mint 150.000 használt építőipari kelléket, nagygépet, járművet, kiegészítőt és alkatrészt találhatunk. Mindez pedig már 38 nyelven érhető el, így nem csoda, ha havonta több, mint 3,3 millió egyéni látogató böngészi az itt megjelenő hirdetéseket.

 

Használt speciális állvány vásárlás az internetről

 

Legyen szó, akár egy dömperről, akár valamilyen daruról, vagy éppen építőipari állványokról, a mascus.hu portálon biztosan megtaláljuk a számunkra leginkább tetsző változatot. Csak az építőipari állványok között, közel 200 tétel között böngészhetünk az egyszerűen és gyorsan átlátható oldalon. A portálon keresztül pedig olyan külföldi országokból rendelhetünk termékeket mint Lengyelország, Németország, Hollandia, Olaszország vagy Spanyolország. A használt állványok között pedig megtaláljuk a Layher, a Hünnebeck, a Peri, az ABS és a Camac számos termékét is.