Érdekes eladó ingatlanok Budapesten és Debrecenben

Ha lakásvásárlásról van szó, akkor sokan kedveljük a különleges megoldásokat. A több megtekintett ház és lakás közül rendszerint azok szokták elnyeri tetszésünket, amelyek rendelkeznek valami plusszal, és olyan egyediséget képesek nyújtani, melyekkel nem mindenhol találkozhatunk.

Nem véletlen, hogy az ilyen eladó ingatlan Budapesten is nagy népszerűségnek örvend. A főváros számos lehetőséget kínál tanulás, munka, vagy éppen szórakozás terén. Nincs ez másként akkor sem, ha olyan nagyvárosokról van szó, mint például Debrecen. Ezúttal e két városra fókuszálva vettünk górcső alá néhány ingatlant, melyeket ugyan borsos áron kínálnak, ám amint bekukkantunk a falak mögé, azonnal láthatjuk is, miért.

 

Duna parti luxus a IX. kerületben

 

A luxusszínvonal iránt érdeklődők garantáltan megtalálják számításukat annak a budapesti, hatodik emeleti lakásnak a személyében, melyhez extra szolgáltatások is járnak. A Castrum lakókomplexumban helyet kapott minimál stílusú lakás egyedi burkolataival és világítástechnikai megoldásaival pazar látványt nyújt.

 

Ehhez jön még hozzá a 24 órás recepció és biztonsági szolgálat, valamint a komplexum első emeletén megtalálható wellness részleg gyönyörű dunai panorámával. A kivételes adottságokkal rendelkező ingatlant ezúttal teljes berendezéssel együtt kínálják, ami a komplexumban valóban egyedülálló ajánlatnak számít.

 

Lakás a Castrum lakókomplexumban

 

Hatalmas családi ház méretes kerttel

 

A csendes környéken fekvő, minden extrával ellátott eladó ingatlan Budapesten. a IV. kerületben fekszik. A hat szobás, kétszintes, alápincézett, összesen 257 négyzetméter alapterületű családi házhoz 672 négyzetméteres kert társul, ahol az automata öntözőrendszertől kezdve a feszített víztükrű medencéig minden a kényelmet szolgálja.

 

A ház külsőre egyszerű megjelenéssel bír, ám falain belülre lépve azonnal látható, hogy minden részletében a kényelmet szolgálja igényes megoldásaival. Akár több generáció igényeit is képes tökéletesen kielégíteni.

IV. kerületi családi ház nagy kerttel

 

Debreceni családi ház különleges burkolatokkal

 

Klasszikus megjelenés és modern megoldások egyszerre jellemzik azt az ingatlant, amelyet Debrecenben, a Postakertben kínálnak eladásra. A 98 milliós ház 232 négyzetméterén fókuszban a fa van, mely egyedi nyílászáróiról is visszaköszön.

 

A parkosított udvarban 40 négyzetméteres melléképület áll, de hasonló méretekkel rendelkező dupla garázs is szolgálja a kényelmes és praktikus parkolást. A stílusos lépcsőfeljáró és a méretes fürdőszoba szintén a ház különlegességei közé tartoznak.

Klasszikus családi ház Debrecenben különleges burkolatokkal

 

Prémium kategóriás családi ház Debrecen belvárosában

 

280 négyzetméteres eladó ingatlan Debrecenben, a város csendes részen, mégis a Fórumtól mindössze kétpercnyire. Igen, létezik ilyen családi ház, bár kétségtelen, hogy az ára igen borsos. A 100 milliós vételárért cserébe azonban prémium színvonalat kaphatunk, méghozzá minden részletre kiterjedően.

 

A 6 szobával rendelkező ingatlan geotermikus fűtéssel, fedett és fűtött belső medencével rendelkezik, de természetesen a szauna, a kétállásos garázs, a házi telefonközpont, vagy a modern központi porszívó sem hiányozhatnak a kényelmi szolgáltatások közül. A házhoz 396 négyzetméteres parkosított telek is tartozik.

Prémium családi ház Debrecen szívében

 

 

Ha tehát a vételár kevésbé döntő tényező az ingatlanvásárláskor, akkor a fővárosban és Debrecenben egyaránt remek lehetőségeket találhatunk. A kényelmi megoldásoknak csak a képzelet szabhat határt, s akár igazi rezidenciák mellett is letehetjük a voksot akkor, ha leendő életterünk kiválasztásáról van szó. A centrumban történő elhelyezkedés ma már korántsem jelent egyet azzal, hogy le kellene mondanunk a csendes pihenésről és a világ zajától való elszeparálódásról.

 


Képek forrása: otthonterkep.hu