Költöztetés ár: mennyi az annyi?

Egy új lakás mindig sok izgalmat rejt, különösen, amikor a költöztetés ár kiderítésére kerül a sor. Vannak, akik megoldják, nos, úgymond okosba, de azért elég sokan fordulnak szállítással, fuvarozással foglalkozó profikhoz. Pláne akkor, ha nemzetközi költöztetésről van szó.

 

Mennyiben kerülnek a nemzetközi költöztetés árak?

 

Nagy kaland veszi kezdetét, ha az ember más országba költözik, még akkor is, ha az ottlét csupán ideiglenes. Ilyen esetben célszerű olyan apartmanra, kisebb lakásra voksolni, ami már alapból bútorozott, így igencsak lefaragható a költöztetés ár. Ámde, ha nem akarunk lemondani még a nagyobb méretű holmiinkról sem, akkor a fuvart érdemes olyan cégre bízni, akik a bútorszállítás szakértelemmel elvet vallják.

 

Derítse ki az összeget a költöztetés kalkulátorral

 

Az S-transport által kifejlesztett, roppant felhasználóbarát költöztetés kalkulátorral se perc alatt megtudhatja, hogy mennyibe fog kerülni a költözés ezen része. Akár külföldre, akár belföldre kell eljuttatni az ingóságokat, az árak egyféleképpen számlálódnak. Bár a kalkulátor által kidobott költöztetés ár nem számít ajánlat tételnek, ennek ellenére sem kell tartani rejtett költségektől. Ez a program tökéletes arra, hogy egy körülbelüli költségvetést össze tudjon rakni.

 

S-Transport: Költöztetés pakolással

 

Az S-Transport nemcsak az előbb említett okosságot alkotta meg, de természetesen teljes körű költöztető szolgáltatást is vállal. Mindegy, hogy az úti cél Szlovákia, Kistarcsa vagy Budapest, a bútorszállítást, költöztetést minden körülmények között profi módon végzi. Ennek megcáfolhatatlan bizonyítéka az elégedett ügyfelek garmadája, a boldog fuvarozók és az autószalonokat is megszégyenítő géppark milyensége. Az már csak hab a tortán, hogy megannyi tippet és trükköt is megosztanak a weblapjukon, ezzel is segítve a meglévő és leendő ügyfelek felkészültségét.

 

Hogyan működik az SOS költöztetés?

 

Senki nem gondolná előre, hogy ilyen helyzetbe kerülhet, de bizony előfordulhat, hogy azonnal tehertaxira van szükség. Néhány esetben az azonnal, közel sem mostot jelent, hanem egy kis szervezést, még egy kicsi előkészületet is magába foglal, és hipp-hopp már ki is csúsztunk a határidőből. Az S-Transportnál ilyen nem fordulhat elő. A költöztető szolgáltatásuk az év 365 napján rendelkezésre áll. Igen, hétvégén és az esti órákban is. A szolgáltatási kör ráadásul igen széles, így nemcsak a szállítás, de a csomagolás, lomtalanítás és minden olyan egyéb is beletartozik, ami csak eszébe jut a témában. A titok egyszerű, folyamatosan ügyeletben van egy költöztető brigád, amely a leendő ügyfelek hívására vár.