Már Olaszországba is repülhetünk közvetlenül Debrecenből

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága új útvonalat indított Debrecenből Milánó-Bergamoba.

Immár hetente kétszer, szerdai és vasárnapi napokon közvetlenül a Wizzair légitársaság menetrendszerinti járatával Milánó Bergamo repülőterére is utazhatunk a Debreceni Repülőtérről. Ez  lehetővé teszi, hogy Debrecen, mint turisztikai desztináció népszerűsítse magát az észak-olaszországi utasok körében. Bergamo és környéke kiváló turisztikai vonzerővel rendelkezik, ráadásul az Alpokhoz és a Milánó környéki ipari régióhoz is közel található. A Wizz Air alacsony viteldíjainak köszönhetően a magyar utazók rendszeresen elutazhatnak Olaszországba Debrecenből.

 

 

\"Wizz

 

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága új útvonalat indított Debrecenből Milánó-Bergamoba

 


Herdon István, a Debrecen Airportot üzemeltető XANGA-cégcsoport elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy 2015. sikeres nyári szezont követően a Debrecen Airport csapata már az év utolsó negyedévére fókuszál. A légitársaság  reméli,  hogy a Milánó-Bergamo járat heti két alkalommal tökéletes lehetőség lesz a magyar utasok számára, hogy felfedezzék a divat és a dizájn fővárosát, valamint, hogy minél több olasz utazó keresse fel Magyarország második legnagyobb városát egy-egy hosszú hétvégére.


-kt-