Vállalkozói fórumot tartottak a foglalkoztatási paktum részeként

A megyei foglalkoztatási paktumom a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatallal, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzati Hivatallal és a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-vel konzorciumi partnerségben valósítja meg. A program részeként januárban vállalkozói fórumok kerülnek megrendezésre.

A projekt tagjai szakmai hozzáértésükkel, részvételükkel folyamatos szakmai tanácsadó tevékenységet folytatnak majd a projekt megvalósítása érdekében. Ebben a hónapban kilenc járásszékhelyen tartanak fórumot, elsőként Derecskén gyűltek össze az érdeklődők és a szakmai előadók. A fórum célja, hogy a vállalkozások tájékotatást kapjanak a megalakuló Paktumiroda szerepéről, a pályázati lehetőségekről, valamint a brüsszeli források felhasználhatóságáról.

 

Vállalkozói fórum a Hajdú-Bihar Megyei Foglalkoztatási Paktum megvalósításáért - forrás: hbmo.hu

Januárban kilenc járásszékhelyen tartanak vállalkozói fórumot, az elsőt Derecskén rendezték meg

 

Mindemellett a megyei önkormányzat lehetőséget kíván adni, hogy a vállalkozások elmondhassák a problémáikat és észrevételeiket. Ugyanerre a Paktumiroda megnyitásával is lesz lehetőségük, illetve segítséget nyújt majd számukra, hogy megtalálják a megfelelő munkaerő-piaci szolgáltatások egyikét.

 

/T.D.