Elismerés az ünnepek alatt dolgozó rendőröknek

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csapatszolgálati százada a karácsonyi ünnepek során is szolgálatott teljesítettek a déli határszakaszon, Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya és Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke köszönte meg munkájukat.

 

Ünnepélyes keretek között adták át az elismeréseket a rendőröknek, a rendőrfőkapitány étkezési utalványokat, mígy a megyei közgyűlés elnöke szaloncukrot és üdítőitalt adott át a rend őreinek és a közalkalmazottaknak. Pajna Zoltán hangoztatta, hogy az igazi ajándékot az emberek kapták a rendőröktől, hiszen nekik köszönhetően békében és nyugalomban tudtak ünnepelni.

 

Elismerés az ünnepek alatt dolgozó rendőröknek - forrás: hbmo.hu

Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitánya és Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a rendőröket

 

Az ünnepségre december 23-án került sor Berettyóújfalun. A rendkívüli hideg időben a déli határszakaszon szolgáló katonák és rendőrök plusz felszereléseket kaptak, illetve gyakoribbak a váltások, szükség szerint használhatják a fűtött sátrakatugyanakkor a hideg miatt nem csökkent jelentősen a migránsok száma. 

 

/T.D.