Alternatív vitarendezési fórum Hajdúnánáson

Az Ipartestületek Országos Szövetsége tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt és szervezetet az EU-s társfinanszírozásban működtetett „Észak-Alföldi Jogpontok” elnevezésű (GINOP-5.3.3-15-2015-00004 azonosító számú) projektben megrendezésre kerülő Alternatív vitarendezési fórum rendezvényre.

Meghívó letöltéséhez kattintson IDE-->

 

A rendezvény helyszíne és időpontja:
2017. január 27. péntek
4080 Hajdúnánás, Iskola u. 3.
Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

 

PROGRAM:


előadások az alábbi témákban 9 órai kezdettel:


A „JOGPONTOK” KERETÉBEN MEGVALÓSULÓ ALTERNATÍV VITARENDEZÉSI SZOLGÁLAT ÁLTALÁNOS ISMERTETÉSE


TÁJÉKOZTATÓ AZ ALTERNATÍV VITARENDEZÉS EGYES ELJÁRÁSAIRÓL ÉS LEHETŐSÉGEIRŐL A KOLLEKTÍV MUNKAJOG TERÜLETÉN I. (A SZOLGÁLAT ELJÁRÁSAIRA VONATKOZÓ KÖZÖS RENDELKEZÉSEK)


TÁJÉKOZTATÓ AZ ALTERNATÍV VITARENDEZÉS EGYES ELJÁRÁSAIRÓL ÉS LEHETŐSÉGEIRŐL A KOLLEKTÍV MUNKAJOG TERÜLETÉN II. (A SZOLGÁLAT ELJÁRÁSAIRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS RENDELKEZÉSEK)


A rendezvény teljes ideje alatt igény szerinti: KONZULTÁCIÓ, SZAKMAI WORKSHOP


 

A projekt kedvezményezettjei (az Ipartestületek Országos Szövetsége, valamint a Munkástanácsok Országos Szövetsége) az esetleges munkaügyi viták rendezéséhez kívánnak hozzájárulni szerte a régióban. Ennek érdekében a két érdekképviseleti szervezet 2016. októberétől, az alternatív vitarendezés szolgáltatás keretében tanácsadással, békéltetéssel, közvetítéssel, egyeztetéssel és döntőbíráskodással segíti a szolgáltatáshoz fordulókat.


További információ kérhető a Jogpontok projektről:
Rettich Tamás projektmenedzser
(06-30) 385-6048, E-mail: jogpontok@iposz.hu