JogÁsz napok Hajdúnánáson

Az Ipartestületek Országos Szövetsége tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt és szervezetet az EU-s társfinanszírozásban működtetett "Észak-Alföldi Jogpontok" elnevezésű (GINOP-5.3.3-15-2015-00004 azonosító számú) projektben megrendezésre kerülő JOGÁSZ NAP rendezvényre.

Meghívó letöltéséhez kattintson IDE-->

 

A rendezvény időpontja és helyszíne:
2017. január 27. péntek
Hajdúnánási Ipartestület
4080 Hajdúnánás, Attila út 127.

PROGRAM:


11:00 - 19:00 Ha gondja van, kérdezzen! Folyamatos INGYENES JOGI TANÁCSADÁS AZ ÉRDEKLŐDŐKNEK


Közben:


előadások az alábbi témákban:


PowerPoint vetítéssel egybekötött előadás „A FOGLALKOZTATÁSSAL KAPCSOLATOS, GYAKORLATBAN FELMERŰLŐ PROBLÉMÁK AZ ÚJ MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE TÜKRÉBEN A FOGLALKOZTATOTTAK SZEMPONTJÁBÓL” címmel


PowerPoint vetítéssel egybekötött előadás „JOGI BUKTATÓK A KISVÁLLALKOZÁSOK TERÜLETÉN” címmel


PowerPoint vetítéssel egybekötött előadás a JOGPONTOK projektről

 

2016. július 1-én vette kezdetét az Észak-Alföld egészére kiterjedő, ingyenes és anonim jogsegély-szolgáltatás, melynek keretében gyakorlott jogászok nyújtanak személyre szabott tanácsadást a munkajog, a cégjog, TB- és adójog területén.
A projekt kedvezményezettjei (az Ipartestületek Országos Szövetsége, valamint a Munkástanácsok Országos Szövetsége) Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében összesen 31 helyszínen várják személyesen a tájékoztatást vagy segítséget igénylő munkaerő-piaci szereplőket. Az ingyenes jogsegély igénybe vehető továbbá ingyenes zöld számon (06-80-77-88-00), valamint online és e-mailes formában a projekt honlapján (www.jogpontok.hu), októbertől pedig döntőbírói szolgáltatás keretében is tanácsadásban részesülhetnek az érdeklődők.

 

További információ a Jogpontok projektről:
Rettich Tamás projektmenedzser
(06-30) 385-6048, E-mail: jogpontok@iposz.hu