Debrecenben nyitott Új központot az Adix-Trade Kft

Debrecenben a Házgyár utcában alakította ki új, 1500 négyzetméteres központját a karbantartási és műszaki anyagok forgalmazásával foglalkozó Adix-Trade Kft.

Az Adix-Trade Kft a hazai műszaki, karbantartási piac meghatározó anyagforgalmazója. Csapágyak, gépelemek és ezek beszereléséhez szükséges eszközök, munkavédelmi eszközök, valamint egyedi termékek forgalmazásával foglalkoznak.
 
Az Adix-Trade Kft a hazai műszaki, karbantartási piac meghatározó anyagforgalmazója
 
A magyar tulajdonban lévő vállalat itthon és Romániában összesen 15 egységgel működik, országonként 40-40 főt munkavállaló foglalkoztatásával.
 
A cég kinőtte a Nyíl utcai központjukat, ezért saját finanszírozással 400 millió forintból alakították ki az új 1500 négyzetméteres központjukat. További terveik között szerepel, hogy még egy raktárat építsenek a jelenlegi mellé.
 
Az átadó ünnepségen részt vett Kósa Lajos országgyűlési képviselő, aki elmondta, hogy a vállalat központjának helyet adó Nyugati Ipari Park rohamosan fejlődik, melyet a városvezetés és a kormány infrastrukturálisan támogat.
 
Barcsa Lajos alpolgármester szerint az Adix-Trade Kft beruházása bizonyítéka annak, hogy a vállalkozásokkal közösen végzett gazdaságfejlesztési politika sikeres. Fontosnak tartja, hogy a helyi vállalkozások kihasználják a város nyújtotta lehetőségeket. Hozzátette még, hogy 6 év alatt 611 milliárd forint külföldi működő tőke áramlott a városba, mellyel 7000 munkahelyet hoztak létre.
 
Az Adix-Trade Kft új központja kialakításakor a környezettudatosságra is koncentrál, a digitális fejlesztések mellett papírmentes vállalattá terveznek válni.
 
BG
Forrás: Dehír, Baon
A képek illusztrációk