Jól fizető munkákat ígér a debreceni kar

Nemcsak bővülő kínálatával, a legmodernebb eszközökkel és világszínvonalú kutatóhálózattal is várja hallgatóit a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara, amely nagymértékben segíti a végzett hallgatók elhelyezkedését.

Ígéretes elhelyezkedési lehetőségekkel várja hallgatóit a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kara.
 
Az intézmény folyamatosan bővíti képzési kínálatát, emellett a legmoderebb eszközökkel szerelte fel laboratóriumait és vilászínvonalú kutatóhálózattal rendelkezik – tudatta az unideb.hu.
 
Az egyetem segíti a végzett hallgatók elhelyezkedést, hiszen a régi iparvállalatainak igényeihez igazítja képzéseit – több szak létezik, amelyet együtt dolgoztak ki az ipar meghatározó résztvevőivel. Egyre több cég vesz részt a duális képzésben is, amely 2016 óta állandóan fejlődik.
 
Modern eszközökkel és világszínvonalú kutatóhálózattal is várja hallgatóit a debreceni TTK (képünk illusztráció)
Modern eszközökkel és világszínvonalú kutatóhálózattal is várja hallgatóit a debreceni TTK (képünk illusztráció)
 
A kar sikert ért el a természettudományos alapszakok munkaerőpiaci pozíciójának megerősítésében. Amellett, hogy mély tudományos ismereteket szereznek, a diákok gyakorlati készségeket és kompetenciákat is elsajátítanak – ezekre építve pedig állást találhatnak egy természettudományos alapszakos diplomával is – írta a civishir.hu.
 
Az egyetem képzési innovációval járul hozzá ahhoz, hogy a régió iparágának szakemberigényét kielégítse. Közösen dolgoztak ki több új alap- és mesterszakot – tudatta a civishir.hu.
 
B.A.