Lázár János szerint Debrecenben is lehetne a Közlekedési Múzeum

A cívisvárosban is megvalósítana Közlekedési Múzeumot Lázár János. Vitézy János budapesti főpolgármester-jelölt szerint ez a fővárosnak volt újabb hadüzenet.

Új Közlekedési Múzeumot építene Debrecenben a kormány – erről Lázár János építési és közlekedési miniszter beszélt a Debrecen Televízió Közügy Extra műsorában.
 
Lázár úgy fogalmazott: 150 milliárdos beruházásról van szó, s a kormány előzetes tárgyalása alapján ezt a BMW-gyár közelében meg lehetne valósítani - tudatta a dehir.hu.
 
„Azt szeretném, hogy az új Közlekedési Múzeum, a közösségi közlekedés reneszánszát is szimbolizálva, illetve a 21. századi mobilitás jelentőségét kiemelve, itt lenne, Debrecenben” – mondta Lázár János a műsorban.
 
Hozzátette: cél, hogy mindenki megértse, mit jelent manapság kocsival járni és milyen perspektívát kínál mellé a tömegközlekedés.
 
Vitézy Dávid budapesti főpolgármester-jelölt szerint ugyanakkor ezzel Lázár Budapestnek küldött újabb hadüzenetet, s Facebook-oldalán úgy fogalmazott: „A rombolás olyan újabb szintje ez, amire már nehéz épeszű magyarázatot találni”.
 
Fotó: Facebook.com/lazarjanosfidesz
 
L.A.