Megrendezik a debreceni tehetségkutatót

Elindul a Fülesbagoly Tehetségkutató, amely országosan három városban - Martonvásáron, Budapesten és Debrecenben várja a jelentkezőket. A győztesek eddig nem látott nyereményeket vehetnek majd át. A rendezvényt a járványügyi intézkedések betartásával rendezik meg.  

2021-ben is megrendezik a Fülesbagoly Tehetségkutatót Debrecenben. A könnyűzenei versenyt három helyszínen tartják meg, összesen hetvenhárom nyereményt osztanak szét a legtehetségesebb fiatalok közt. Bármilyen könnyűzenei stílusban indulhatnak az előadók és együttesek. Jelentkezni ide kattintva lehet. A hangfelvételek zsűrizését követően a legjobb 10 előadó kerül a döntőbe, amely május 9-én lesz Debrecenben. Negyedórás minikoncertekkel készülhetnek a résztvevők, a Nagyerdei Víztorony kerthelyiségében léphetnek fel, július 11-én pedig a fővárosi Kobuciban, szeptember 11-én a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.
 
 
Zenész
Zenész
 
 
A zsűri tagjai közt lesz Andásik Remo, a Hangszeresek Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Harcsa Veronika énekes-dalszerző, Subicz Gábor és Warnusz Zsuzsa zeneszerző-hangszerelő, Koczka Bori, a Zeneszöveg.hu operatív vezetője, Kurucz Róbert, a Petőfi TV felelős szerkesztője, Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója, valamint László G. Gerzson, a Music Channel zenei és programigazgatója.
 
A győzteseket tévés szereplésre hívják, rádiós bejátszást kaphatnak, sajtókampány, fotózás és 2022-es fesztiválos fellépések is vannak a díjak közt, de koncertmentes időszakban is kihasználható ajándékokkal szintén készülnek a szervezők. Kislemez készítésére, social media workshopra vagy komplett házi stúdióra kell gondolni. A fődíj hárommillió forint lesz. Több kategóriában hirdetnek majd győztest, a legjobb énekes, női énekes, a legjobb zenész, a legjobb dalszövegíró is a díjazottak közt lesz. 
     

 

M. A. 

Forrás: mti