Modern raktártechnológia – Újabb gazdaságfejlesztési mérföldkő Debrecenben

Több mint 5 ezer négyzetméteres raktárcsarnokot adtak át a cívisvárosban. Debrecenben a Trans-Sped fejlesztett, ami igazi mérföldkövet jelent logisztikai és gazdasági szempontból.

Egy, 5100 négyzetméteres raktárcsarnokkal bővült a debreceni Trans-Sped vállalat. A város mellett elkötelezett vállalkozás nagyszabású rendezvényen adta át új csarnokát a Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Parkban.

Mint azt a Trans-Sped írta, a szakmai eseményen a jelenlevők megismerkedhettek a piacon egyedülállónak számító göngyöleg- és ládatisztítási szolgáltatással, illetve annak gyakorlati működésével.

Az új szolgáltatással tovább erősítik pozíciójukat az autóipari ügyfelek irányában.

A modern raktártechnológiával felszerelt raktárkomplexum megvalósítását a magyar állam támogatta – írta meg a Trans-Sped saját weboldalán.

Modern raktártechnológia – Újabb gazdaságfejlesztési mérföldkő Debrecenben

Modern raktártechnológia – Újabb gazdaságfejlesztési mérföldkő Debrecenben

A vállalkozás beszámolt arról, hogy a raktárcsarnok külön galéria részt kapott. Nyolc darab dokkoló kapu és kétszintes kapu segíti a hatékony munkát.

Az irodarészt megújuló energiával működő, hőszivattyús hűtési-fűtési rendszerrel látták el. Valókában a teljes csarnok építése során nagy figyelmet fordítottak a fenntarthatóságra: az épület modern LED világítással és méretes tetőkupilákkal készült, amely sok természetes fént enged be.

A raktárcsarnok, valamint az itt nyújtott logisztikai szolgáltatások komoly előrelépést jelentenek a szektorban érintett szereplők számára – jelentős mértékben hozzájárulnak a város gazdasági fejlődéséhez és a régió versenyképességéhez – írta weboldalán a Trans-Sped.

Az eseményen dr. Papp László, Debrecen polgármestere is jelen volt, aki közösségi oldalán megjegyezte: mindig nagy öröm, ha újabb gazdaságfejlesztési folyamatról, bővülésről adhatnak hírt. Még nagyobb öröm, ha ez egy debreceni családi vállalkozás életében történik.

„A Fülöp családhoz hasonló elhivatott, Debrecen mellett elkötelezett vállalkozásokkal az oldalunkon bátran lehetünk magabiztosak a jövőt illetően” – írta közösségi oldalán a polgármester.

Fotó: Facebook.com/drpappl

B.A.