Rangos elismerésben részesült a Dyntell

A debreceni Dyntell Magyarországot az egyik legjobb technológiai cégnek tartja a Deloitte: kelet- és közép-európai viszonylatban az egyik leggyorsabban fejlődőként hivatkoznak rá, de világviszonylatban is a legjobb ötszáz közé sorolják.

A debreceni székhelyű Dyntell mesterséges intelligencia alapú szoftverekkel látja el a kisebb-nagyobb cégeket, de főként a középvállalatokat. Munkásságuk alapján a cégek a rendelkezésükre álló adataikból sokkal jobban tudják kihámozni a számukra fontos információkat, professzionálisabbá téve ezzel vállalatukat. A családi tulajdonú cégnek ezeknek az üzletiintelligencia-rendszereknek a fejlesztésével sikerült kivívnia magának az elismerést.  

 

A cég a legjobbak közt

A cég a legjobbak közt

 

Nem ez az első eset, hogy a cég felkerült a térképre, 2019-ben már volt az első tíz között. Ez a duplázás is hozzátett ahhoz, hogy a Deloitte világszinten is az 500 legjobb közt emlegesse, ráadásul az előkelő 42. helyen.  

A deloitte szakmai rangsorában az első tíz helyezett közt szereplő Dyntell tavalyi árbevétele majdnem egymilliárd forint volt. A Dyntell jövőre is jelentős bővülésre számít. Terveik szerint beföldön 40 százalékos, míg a román piacon 80 százalékos növekedést érhetnek el 2021 végére - hivatkozik a cég közleményére az mti.  

 

 

M. A. 

Forrás:mti