Vállalatvezetőket segítő rendezvényt tartottak Debrecenben

Vállalatvezetőknek tartott rendezvényt Debrecenben a Portfólió és a KAVOSZ, melynek során pénzügyi lehetőségekről és hitelprogramokról értesülhettek.

Számos értékes információt kaphattak a helyi kis- és középvállalatok a KAVOSZ és a Portfólió közös rendezvényén a cívisvárosban, melyet április 12-én tartottak meg – tudatta közösségi oldalán Papp László polgármester.
 
A városatya beszámolt arról, hogy az eseményen hitelprogramokról, pénzügyi lehetőségekről tájékoztatták a vállalatvezetőket.
 
Mint Papp László írta, a debreceni kis- és középvállalatok az elmúlt esztendőkben bizonyították, hogy elkötelezettek a város és a további fejlesztések, befektetések mellett. Az összefogásnak pedig nagy értéke van az elmúlt évek kihívásait követően.
 
Vállalatvezetőket segítő rendezvényt tartottak Debrecenben
Vállalatvezetőket segítő rendezvényt tartottak Debrecenben
 
A kormányzat, az önkormányzat, a pénzügyi- és a vállalati szektor együttműködése előre tudja vinni a kis- és középvállalkozások ügyét – fogalmazott a polgármester bejegyzésében.
 
Debrecen önkormányzata az elmúlt 2 esztendőben, 2021-ben és 2022-ben a helyi iparűzési adó kedvezménnyel csaknem 7 milliárd forintot hagyott a kis- és középvállalkozásoknál, amely hozzájárulhatott azok fejlődéséhez – jegyezte meg közösségi oldalán Papp László.
 
Fotó: Facebook.com/drpappl
 
B.A.