A nyári kényelem záloga a combvédő

Az aktív életet élők számára még a legnagyobb meleg sem lehet akadálya a rendszeres mozgásnak. A kánikulai hónapok során azonban nem csak a hőséggel kell megbirkózni, hanem a combok kidörzsölődésével is, így egy combvédő rendelés ilyenkor elengedhetetlen a megfelelő komfortérzethez. Legyen szó komolyabb túrákról, vagy csak egy vakáció alatt megejtett városnézésről, a hosszabb séták alkalmával rettentő zavaró és idővel fájdalmas, ha a lábak bőrfelülete összeér.

Megoldást jelenthet a nadrág viselése, ezt viszont sokan nem preferálják és valljuk be, a legnagyobb forróságban valóban nem épp ez a legkényelmesebb öltözet.

Szerencsére ma már nem ez az egyetlen lehetőségünk elkerülni a kidörzsölődést, a combvédő ugyanis pontosan erre a célra lett megalkotva. Ugyan próbálkozhatunk különféle krémekkel, síkosító hatással rendelkező kencékkel, vagy hintőporral, hosszú távon egyik sem jelent majd tartós megoldást.

Az észrevétlenül a bőrünkre simuló pántok segítségével azonban egy csapásra elejét vehetjük a kényelmetlenségeknek. Így egy szoknya, vagy épp egy kellemesen légáteresztő nyári egyberuha viselése pontosan azt az önfeledt érzést adja, amit elvárunk. A combvédők választéka óriási, ma már szinte minden elképzelhető stílusban és mintával gyártják, így biztosan megtaláljuk a leginkább megfelelő darabot. Ha úgy akarjuk, akkor akár észrevehetetlen is maradhat a használata, hisz a testszínű modelleket épp erre az eshetőségre alkották meg.

Ugyanakkor beszerezhetünk egy vadabb kivitelt is, ami már-már vetekszik egy combfix eleganciájával. A döntés kizárólag rajtunk áll, ám arra mindenképpen nagyon ügyeljünk, hogy a megfelelő méretet válasszuk, különben a combvédő lecsúszhat a lábról, ami nagyon kényelmetlenné teszi a viselését. Mindig a comb legvastagabb pontját vegyük alapul, és kizárólag úgy mérjünk, hogy közben semmi ne fedje a bőrünket. Ha sikerült beszerezni a leginkább testhezálló darabot, onnantól már könnyű dolgunk van. Felvétele roppant egyszerű, csak bele kell bújni és már készen is vagyunk.

 

J.M