Átadták a Hungarospa Prémium Zónát Hajdúszoboszlón

Ünnepélyes keretek között került átadásra 2021. június 18-án a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum Prémium Zónája.

A szabadtéri wellnessfürdő 2021 nyarán, a strandfürdő kiegészítő szolgáltatásaként várja a vendégeket. A próbaüzem június 19-én indul és 30-ig tart, ebben az időszakban csak korlátozott létszámban fogadhatják a vendégeket.
 
3 medencecsoport vana Prémium Zónában: Plitvice, Amazonas, Tahiti
 
A Hungarospa Prémium Zóna a Kisfaludy Turisztika Fejlesztési Program keretében a "Strandfürdő minőségi kínálatbővítése, új egyedi élményövezet kialakításával" című projektet a Magyar Állam 1,5 milliárd forintos támogatásával valósították meg. A beruházás teljes összege közel 3,5 milliárd forintba került.
 
Az ünnepélyes átadón részt vett és a jelenlévő vendégeket köszöntötte Bodó Sándor országgyűlési képviselő, Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturizmusért felelős igazgatója, valamint Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere. A köszöntő beszédeket követően Kircsi Lajos, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója ismertette a projekt fő elemeit és bemutatta a 3 medencecsoportot: Plitvice, Tahiti és az Amazonas medencéket. Végezetül Dudás Róbert, a kivitelező Magyar Mélyépítő Kft ügyvezetője a fejlesztésről számolt be.
 
A Hungarospa Prémium Zónáját a történelmi egyházak képviselői megáldották, majd átvágták a szalagot a fővendégek.
 
Az új létesítmény ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki látványelemeivel, egyedi vízi élményekkel és kényelmi wellness-szolgáltatásokkal. Az egzotikus medencében olyan élményben lehet része a vendégeknek, mintha egy világutazáson vennének részt. A Plitvice medencében egy hatalmas sziklás vízesésben lehet gyönyörködni, az ellazulást pedig a masszázselemek és pezsgőágyak segítik. A Tahiti medencében való csobbanást követően trópusi koktélokat kóstolhatnak meg a vízibárban. Az Amazonas medence emeletes jakuzzi tölcséreiben megmártózva pedig csodálatos panorámában lehet részük, de a jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényeiben is fürödhetnek.
 
A legkisebbek szórakozásáról a játékelemekkel felszerelt gyermekmedence gondoskodik. A párnás napágyak és napernyők a vendégek kényelmét szolgálják, az árnyékolást pedig a fedett pihenőjurták biztosítják.
 
A próbaüzem alatt a Prémium Zóna kiegészítő jegyei szombaton és vasárnap 10-18 óráig 2600 forintba, 10-16 óráig 2000 forintba kerül. Miután a próbaüzem ideje letelik, a kiegészítőjegy 3500 forintba fog kerülni a strandfürdő belépőjegyéhez, mely felnőttek részére 2800 Ft.
 
BG
Forrás: Hungarospa, Travelo
A képek illusztrációk