Digitális teremre pályázhatnak a Hajdú-Bihar megyei iskolák

A High-Tech Suli újra meghirdette pályázatát, melynek keretében 10 iskola kaphat támogatást digitális terem kialakítására intézményükben.

A Mészáros Csoport által támogatott High-Tech Suli Program 2. alkalommal hirdeti meg általános iskolák számára, hogy pályázatot nyújtsanak be digitális terem támogatására.
 
Iskolánként 20 millió forintot fordíthatnak digitális terem kialakítására 
 
A pályázatban 10 iskolának van lehetősége arra, hogy egyenként 20 millió forint értékű digitális eszközökkel felszerelt tantermet alakítsanak ki. A támogatás célja, hogy az iskolák infrastrukturális, oktatástechnológiai és módszertanilag fejlődjenek. Ehhez hozzájön még a képzésen kívül a pedagógusok többletmunkáját elismerő havi bérkiegészítés.
 
A 2021 tavaszán elindult programnak köszönhetően országosan már 25 iskolában alakítottak ki digitális termet, melynek eredményeképp új tanárokat tudtak az intézményekbe felvenni és új szakköröket indítottak be.
 
A High-Tech Suli program külön teret nyit a fővárosi és Pest megyei általános iskoláknak, így 5 pest megyei, valamint 5 vidéki intézmény kaphat támogatást.
 
A pályázatokat 2021.november 26-ig lehet benyújtani a High-Tech Suli honlapján.
 
BG
Forrás: Haon, High-Tech Suli