Online és offline is várják a vendégeket Hajdú-Bihar megye gyáraiban

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium 5. alkalommal hirdette meg 2021-ben a Modern Gyárak Éjszakáját, melyhez Hajdú-Bihar megyéből is csatlakoztak vállalkozások.

Hajdú-Bihar megyében a debreceni Alföld Nyomda videós bemutatóval, valamint a vámospércsi Vámosgép Gép és Acélszerkezet Gyártó Kft pedig személyesen várja a vendégeket.
 
A Modern Gyárak Éjszakáját 2021. november 12-én rendezik meg, ahova hibrid formában várják a vendégeket: személyesen és online túrák keretében. A programra a vállalatoknak előzetesen kell regisztrálniuk.
 

A Modern Gyárak Éjszakáján hibrid formában várják a látogatókat

A Modern Gyárak Éjszakáján a világ élvonalába tartozó technológiákat alkalmazó gyárakkal ismerkedhetnek meg a látogatók. Az eseményen a résztvevők tájékozódhatnak az üzemek egyedi megoldásairól, megnézhetik digitalizált és automatizált termelési folyamataikat és innovatív technológiáikat.
 
György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár elmondta, hogy a járványhelyzet ellenére is zajlik hazánk újraiparosítása. Szerinte a legkorszerűbb technológiákat kell alkalmazni annak érdekében, hogy megőrizzék a munkahelyeket és megnyerjék a 21. századot.
 
A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 
BG
Forrás: Modern Gyárak Éjszakája, Dehír
A képek illusztrációk