Több milliárdból fejlesztik a hajdúnánási fürdőt

Három milliárdot fordítanak a hajdúnánási fürdő felújítására, melynek eredményeképp megduplázódik a látogatószám.

A 2021-es évben a városvezetés célja, hogy megvalósítsák azokat az infrastrukturális fejlesztéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy versenybe szálljanak a környező településekkel. Ennek egy része a fürdő korszerűsítése.
 
A beruházásnak köszönhetően megduplázódhat a fürdő látogatószáma
 
A Hajdúnánási Gyógyfürdő korszerűsítésére több mint 3 milliárd forintot fordítanak. A beruházás keretében többek között új csúszdákat, élményelemeket, fedett úszómedencét, korszerűsített gyógyászati részleget és elektronikusan működő öltőzőrendszert alakítanak ki. A medencékbe még fitneszparkokat is elhelyeznek.
 
Az elektronikus öltőzőrendszer a mai kor elvárásainak megfelelő lesz és koedukáltan tudnak majd átöltözni a kabinokban a vendégek. A ruháikat és értékeiket egy elektronikusan záródó szekrénybe helyezhetik majd el.
 
"Van egy gázmotor, ami képes egy részét előállítani az elektronos energiának, ezt a kísérő gázokból lehet majd megtenni. Másrészt olyan fotovoltaikus rendszereket akarunk kiépíteni, ami képes biztosítani az áramellátást"- jelentette be Szólláth Tibor, Hajdúnánás polgármestere.
 
A beruházás várhatóan 2022-ben elkezdődhet, így amint elkészülnek, várhatóan duplájára nő a fürdő látogatószáma.
 
BG
Forrás: Dehír
A képek illusztrációk