Több száz új munkahelyeket teremt a HAJDU

A téglási HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt termékeinek értékesítése során ugrásszerű növekedést tapasztal, melynek eredményeképp 200 új munkahelyet teremt.

A pandémia időszaka alatt végig teljesítette a kitűzött célokat a vállalat, így az éves árbevétele elérte a 10 milliárd forintot.


Sokan keresik a cég termékeit

A HAJDU Cégcsoport épületgépészeti termékeket forgalmazó vállalat 2021 első 6 hónapjában 6,5 milliárd árbevételt ért el. Idén a cég belföldi és exportértékesítési bevétele is tovább nőtt.

A következő fél évben is erős őszi szezonra számítanak. A termékek iránti érdeklődést elősegíti az energiahatékonyságot célzó beruházások, valamint a kormány családtámogatási programja.

A cég társvállalata, a HAJDU Autotechnika Ipari Zrt termelése is dinamikusan nő. Céljuk, hogy idén 60 százalékos növekedést és 8 milliárd forint árbevételt érjenek el.

A HAJDU vállalat dolgozói állománya az elmúlt 1 év alatt 100 fővel gyarapodott, mely köszönhető a kereslet növekedésének. A tervek szerint további 100 fővel tervezik bővíteni a cégcsoport munkaerő állományát.

 

BG

Forrás: Hajdu Rt, Dehír

A képek illusztrációk