Cserélik a hajdúnánási lámpákat

Megújul Hajdúnánás közvilágítása, a városba 2749 darab teljesen új led lámpát telepítenek. A tendert a Mezei-Vill Kft. nyerte, a munkálatokat teljes egészében ők fizetik. A költségeket az önkormányzat később téríti meg abból a pénzből, amelyet a város az új, energiatakarékos lámpákkal spórol meg.  

Hajdúnánás közvilágításának megújítása a napokban elkezdődik, és várhatóan ezév végéig be is fejeződnek a munkálatok. A város utcalámpái meglehetősen elavultak, így időszerű a cseréjük. Majdnem háromezer led lámpát telepítenek Hajdúnánás több pontjára. A korszerűsítéssel az önkormányzat pénzt spórol meg, a város pedig biztonságos és szép kivilágítást kap.

 

Közvilágítás

Közvilágítás

 

A városvezetés közbeszerzési eljárását a közvilágítás jelenlegi üzemeltetője, a Mezei-Vill Kft. nyerte. A lámpatestek gyártását is ők végzik majd berettyóújfalui üzemükben. Vállalták, hogy a kiépítést és telepítést saját zsebből fizetik, az összeget pedig a polgármesteri hivatal fizeti majd a modern lámpatestek segítségével megspórolt összegből.  

 

M. A.

Forrás: hajdunanas.hu